Begin 2012 creëert Morgane een sieraad zonder metaal en vervaardigd van restafval van silicone taartvormen! Daantje Heinz van Belle Noir is exclusief importeur van deze sierlijke silicone sieraden. 

Dankzij het materiaal zijn de sieraden uitermate licht van gewicht en dragen daardoor heerlijk comfortabel, passen zich aan als een 2e huid, kunnen tegen water, warmte en koude en behouden hun kleur in alle omstandigheden. Ja je kunt de sieraden zelfs gewoon in je zak stoppen, ook al laat je ze daar een paar uur zitten, dan nog is er niets aan de hand, ze zullen mooi in vorm blijven. 

De prachtige sieraden passen bij oneindig veel gelegenheden, of je nu op het strand, in het zwembad, restaurant of op het werk bent, je bent altijd mooi! 

Een sieraad van Belle Noir is eigentijds, stoer, funky, romantisch, barok, glamour, passen bij ieder humeur en passen bij iedereen, dus bij JOU!

 

kinderen.jpg                               

Belle Noir is een heus familie bedrijf, want Jan en Roos, onze kinderen, zijn de vaste "medewerkers" voor de markten!  Wij zien je graag in de webwinkel of op één van de gezellige markten en zullen er alles aan doen om van jou een tevreden klant te maken!

Lieve groet
Jan, Roos en Daantje

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden